Добавлено: 3 авг. | Просмотров: 149 | ID объявления: #7990177

Oskars Grieze (27 лет)

Es meklēju Meiteni, vai Sievieti draudzībai nopietnām romantīskam attiecībam, Laulībam ? Un ari precībam ? Meitenes, vai Sievietes kuram nav. puiši vai Mīlas otrās pusītes Lūdzu, atsaucieties! jo Man nav. Bijušās attiecības, Un Man Ir 27 gadi Un Man Arī Gribas izveidot Ģimeni. Un Te! “būs mazā Informācija Mani sauts Oskars Grieze Esmu godīgs Gudrs, optimistisks, 'jautrs' interesants? pieklājīgs" 'Nopietns' jaukts izskatīgs? puisis Un Es "Esmu Jelgavas „Varonis" Jo Es Jelgava apdzesu kūlas Ugunsgrēku, Un otroa reizi Jelgava Pie veikalā zem akmens ielas, Bija pārplīsusi Ūdens truba Un uz ceļa šļācās Ūdens Un tur, Bija sanākuši “Daudzi cilvēki Un Arī Es Un mēs! domājam "kā" likvidēt to Problēmu ? Un Es izdomāju! "kā" viņu! "Sataisīt"? lai Ūdens nesļecas. Un Es gribu teikt, "kā" Es meklēju Meiteni vaī Sievieti lai izveidotu Ģimeni Ja kada Meitene Grib Ar Mani Iepazīties tad lai Sākuma uzaicina Māni facebooka lāi Tu Un Es tur varam iepazīties Un tā profils Ir Oskars Grieze. ↔ Un Oskars Grieze Nava Feika profils facebooka jo Kats Cilvēks Ir Novīltojis Manu sludinajūmu Un ielicis kā Savu Un Feika profil Ir Kristīne Kristīne Santa Santa Tie Ir Feika profili
  • Oskars Grieze (27 лет) (Фото!) познакомится с женщиной для серьёзных отношений (№7990177)
ID объявления #7990177
Коммерческое объявление
Имя Oskars Grieze
Возраст 27
Город Rīga
Номер телефона +3712666**** Узнать номер
Электронная почта osk***@inbox.lv Узнать е-майл
Напишите ответ

Captcha
Поднять объявление наверх
Выделить цветом
Получить VIP статус для объявления
Получить Diamond статус для объявления
Добавлено 3 авг.
Просмотров 149

Следующие объявления в категории "Мужчины ищут женщину для серьёзных отношений"
26 июл.

Ventis (36)

Sveika Vēlos iepazīties brīvu sievieti Esmu jauks mīļš vīrietis Uzraksti. Patcs esmu no Madonas novada varbūt satikties.
8 июн.

Гвоздика (44)

Ищу симпатичную девушку.
7 мая

Edijs (22)

Mekleju seksigu sievieti 45+gadiem nopietnam attiecībam un kura pieņemtu tads kads esmu un kurai neinterese tikai mans naudas maks un izklaides
Dabīgai (42 года) 5
9 апр.

Dabīgai (42)

Meklēju sievieti-dievieti - neskūtas vāverītes īpašnieci. Vari būt apaļīga vai slaida, precēta vai brīva, vēlams no Rīgas vai pierīgas, bet arī attālums nav šķērslis. Galvenais, lai Tev ir vēlme iepazīties ar kaislīgu vīrieti, kurš dievinās Tevi, lutinās ar maigu masāžu, kunilingu, g-punkta stimulēšanu un skvirtu. Es - kaislīgs, brīvs vīrietis no Rīgas, normālas, sportiskas miesas būves, kopts, brīviem uzskatiem, kaislīgs un ar lielu vēlmi sniegt baudu vienai, īpašai sievietei - ar dabīgo apmatojumu intīmajā zonā. Atraksti nedaudz par sevi, savus parametrus, vēlmes un neaizmirsti norādīt savu e-pasta adresi vai telefona numuru, lai būtu ērtāk sazināties.
kamaro37 (38 лет) 5
29 мар.

kamaro37 (38)

laprat iepazisos ar skaistu seksualu meiteni esmu no Rīgas Познакомлюсь с красивой девушкой Я из Риги
Andrej (42 года) 2
25 мар.

Andrej (42)

Mekleju brivu tadu sieviete ka uz bildem preks atputu un sex. Rakstiet vatcap SMS. 25139708. Daru ilgi kunilingus.
Vladimirs (37 лет) 2
23 мар.

Vladimirs (37)

Meklēju steidzīgi jaunas nopietnas attiecības kopdzīvi ar seksīgu sievieti no 18-37 gadiem saziņai numurs 20281500.

Igors 28221139 (37)

Meklēju sievieti no Rīgas Jelgavas vieta ir esmu no Olaines raksti watsap vai sms 28221239
Spalviņas (42 года) 8

Spalviņas (42)

Meklēju sievieti-dievieti - neskūtas vāverītes īpašnieci. Vari būt apaļīga vai slaida, precēta vai brīva, vēlams no Rīgas vai pierīgas, bet arī attālums nav šķērslis. Galvenais, lai Tev ir vēlme iepazīties ar kaislīgu vīrieti, kurš dievinās Tevi, lutinās ar maigu masāžu, kunilingu, g-punkta stimulēšanu un skvirtu. Es - kaislīgs, brīvs vīrietis no Rīgas, normālas, sportiskas miesas būves, kopts, brīviem uzskatiem, kaislīgs un ar lielu vēlmi sniegt baudu vienai, īpašai sievietei - ar dabīgo apmatojumu intīmajā zonā. Atraksti nedaudz par sevi, savus parametrus, vēlmes un neaizmirsti norādīt savu e-pasta adresi vai telefona numuru, lai būtu ērtāk sazināties. Bildes ilustrācijai.