Lipss.lv » Vīrieši meklē sievieti seksam » Meklēju Tevi

Ievietots: jan. 2022 | Lasīts: 287 | Sludinājuma ID: #5830611

Meklēju Tevi (32 gadi)

Čau! Gari neizplūdīšu, bet baigi īsi arī nesanāk :D Meklēju sievieti, vēlams sava vecuma robežās, bet tas nekas, ja esi mazliet jaunāka vai mazliet vecāka. Vēlos iepazīties ar sakarīgu sievieti ilgtermiņa slepenām attiecībām. Nevēlos, lai Tu un arī es to nedarīšu, jaukties privātajā dzīvē, bet arī neinteresē bezpersoniskas slepenas attiecības, vēlos, lai varam arī aprunāties, pasmieties un galvenais viens otru kaislīgi samīļot :))

Esmu nodrošināts, izglītots un visādi citādi patīkams vīrietis :) Varu atrast mums kādu slepenu vietiņu, varu arī izvērtēt Tavas vēlmes. Viennozīmīgi interesē sieviete, kurai seksā patīk vairāk par misionāru pozu :))

Par cik meklēju slepenas attiecības un pieļauju, ka Tu arī, tad neprasu, lai sūti man savas sejas bildes utt. , bet vēlētos, lai apraksti sevi, kā izskaties, kāds ir Tavs augums, protams, ja mūsu saruna izvērtīsies sakarīga, varam apmainīties ar auguma foto :)

Ļoti gaidīšu no Tevis ziņu, kā arī piebilde, ka nemeklēju princesi baltā zirgā, es pat dotu priekšroku vienkāršākai sievietei, bet, ja esi princese baltā zirgā, tad arī nav nekas pretim, pats esmu tīri simpātisks un kopts, vismaz tā esmu dzirdējis :D

Nekautrējies, uzraksti.
Sludinājuma ID #5830611
Vārds Meklēju Tevi
Vecums 32
Pilsēta lv Rīga
E-pasts to0***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu
Uz šo sludinājumu var atbildēt tikai reģistrētie lietotāji.
Ienāciet vai Reģistrējieties

Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots jan. 2022
Lasīts 287