Lipss.lv » Vīrieši meklē sievieti nopietnām attiecībām » Spalviņas

Ievietots: nov. 2023 | Lasīts: 236 | Sludinājuma ID: #7521571

Spalviņas (42 gadi)

Meklēju sievieti-dievieti - neskūtas vāverītes īpašnieci. Vari būt apaļīga vai slaida, precēta vai brīva, vēlams no Rīgas vai pierīgas, bet arī attālums nav šķērslis. Galvenais, lai Tev ir vēlme iepazīties ar kaislīgu vīrieti, kurš dievinās Tevi, lutinās ar maigu masāžu, kunilingu, g-punkta stimulēšanu un skvirtu. Es - kaislīgs, brīvs vīrietis no Rīgas, normālas, sportiskas miesas būves, kopts, brīviem uzskatiem, kaislīgs un ar lielu vēlmi sniegt baudu vienai, īpašai sievietei - ar dabīgo apmatojumu intīmajā zonā. Atraksti nedaudz par sevi, savus parametrus, vēlmes un neaizmirsti norādīt savu e-pasta adresi vai telefona numuru, lai būtu ērtāk sazināties. Bildes ilustrācijai.
  • Spalviņas (42 gadi) (Foto!) iepazīsies ar sievieti nopietnām attiecībām (#7521571)
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. Sūtiet SMS ar tekstu LIPF7521571 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 € (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #7521571
Vārds Spalviņas
Vecums 42
Pilsēta lv
E-pasts gri***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots nov. 2023
Lasīts 236

Nākamie sludinājumi kategorijā "Vīrieši meklē sievieti nopietnām attiecībām"
Toggle table/grid view button

sep. 2023

Jaunākai (42)

Meklēju 18-30 gadīgu sievieti, kas vēlas seksā apgūt ko jaunu, izmēģināt ko nebijušu vai ļauties pieredzējuša vīrieša glāstiem, skūpstiem un baudas gūšanai. Varu apmācīt Tevi orālā seksa mākslā, gan kā sniegt partnerim lielāku baudu, gan kunilingu - kā gūt baudu... gan dažādas citas baudpilnas un interesantas lietas :) Esmu brīvs 42 gadīgs vīrietis, kopts, simpātisks un labprāt iepazītos ilgtermiņa attiecībām. Gaidīšu vēstuli!
Lūpiņas (42 gadi) 6
sep. 2023

Lūpiņas (42)

Meklēju sievieti-Dievieti ar lielām kaunuma lūpiņām. Vari būt apaļīga vai slaida, precēta vai brīva, vēlams no Rīgas vai pierīgas, bet arī attālums nav šķērslis. Galvenais, lai Tev ir vēlme iepazīties ar kaislīgu vīrieti, kurš dievinās Tevi, lutinās ar maigu masāžu, kunilingu, g-punkta stimulēšanu un skvirtu. Es - kaislīgs, brīvs vīrietis no Rīgas, normālas, sportiskas miesas būves, kopts, brīviem uzskatiem, kaislīgs un ar lielu vēlmi sniegt baudu vienai, īpašai sievietei - ar lielām kaunuma lūpiņām. Atraksti nedaudz par sevi, savus parametrus, vēlmes un neaizmirsti norādīt savu e-pasta adresi vai telefona numuru, lai būtu ērtāk sazināties. Bildes pielikumā ilustrācijai.
sep. 2023

Vladimirs (37)

Meklēju steidzīgi jaunas nopietnas attiecības kopdzīvi dzīvot kopā ar seksīgu sievieti no 18 līdz 37 gadiem saziņai mans mobīlais numurs 20045790.
Dievietei (42 gadi) 8
aug. 2023

Dievietei (42)

Meklēju sievieti-Dievieti! Neskūtas vāverītes īpašnieci. Vari būt apaļīga vai slaida, precēta vai brīva, vēlams no Rīgas vai pierīgas, bet arī attālums nav šķērslis. Galvenais, lai Tev ir vēlme iepazīties ar kaislīgu vīrieti, kurš dievinās Tevi, lutinās ar maigu masāžu, kunilingu, g-punkta stimulēšanu un skvirtu. Es - kaislīgs, brīvs vīrietis no Rīgas, normālas, sportiskas miesas būves, kopts, brīviem uzskatiem, kaislīgs un ar lielu vēlmi sniegt baudu vienai, īpašai sievietei - ar dabīgo apmatojumu intīmajā zonā. Atraksti nedaudz par sevi, savus parametrus, vēlmes un neaizmirsti norādīt savu e-pasta adresi vai telefona numuru, lai būtu ērtāk sazināties. Bildes pielikumā ilustrācijai.
jūl. 2023

Andrej (41)

Mekleju brivu tadu sieviete ka uz bildem, preks atputu Un sex. Rakstiet vatcap SMS. DIVI. PECI. VIENS. TRIS. DEVINI. SEPTINI. NULE. ASTONI. LV-RUS.
jūl. 2023

Vladimirs (37)

Meklēju nopietnas attiecības kopdzīvi ar sievieti no 18 līdz 37 gadiem saziņai mobīlais numurs 29906540.
jūn. 2023

Vladimirs

Meklēju seksīgu sievieti nopietnām attiecībām kopdzīvei no 18 līdz 37 gadiem saziņai mobīlais numurs-29646745.
jūn. 2023

Vladimirs (37)

Esmu precējies vīrietis vairāk nekā 3 gadus dzīvoju viens pats mājās no sievas šķirts meklēju steidzīgi jaunas nopietnas attiecības kopdzīvi ar seksīgu sievieti no 18 līdz 37 gadiem saziņai mobīlais numurs 29600287.
jūn. 2023

Vladimirs (37)

Esmu precējies vīrietis vairāk nekā 3 gadus dzīvoju viens pats mājās no sievas šķirts meklēju steidzīgi jaunas nopietnas attiecības ar seksīgu sievieti no 18 līdz 37 gadiem saziņai mobīlais numurs-29600287.