Lipss.lv » Sado-mazo » FELIX

Ievietots: dec. 2023 | Lasīts: 219 | Sludinājuma ID: #7540205

FELIX (26 gadi)

Meklēju neķītru Sievieti vai Pāriti. Kas atļaus meiteni atrast , gatavā pozā, ar aizsietām acīm, seksīgai. Perfekti gaidā, kād es tik iegūšu viņu.

Lai es tik varu pienāktu no aizmugures, lēnam novilkt biksītes, ieķerties gurnos un lēnām ieslidināt sevi viņā dziļi.

Iegūt viņu tā ir tik karsti. Nu un Izbaudīt viņu līdz nobeigšanai un tad es prom.

Ja intresē
Rakstiet - Aprunāsimies un Atsūtīšu savas bildes!
Telegram @ blackwood555
LV/ ENG
  • FELIX (26 gadi) (Foto!) vēlas sado-mazo iepazīšanās (#7540205)
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. Sūtiet SMS ar tekstu LIPF7540205 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 € (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #7540205
Vārds FELIX
Vecums 26
Pilsēta lv Rīga
E-pasts fel***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots dec. 2023
Lasīts 219

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sado-mazo"
Toggle table/grid view button

Bullis (26 gadi) 9
dec. 2023

Bullis (26)

Esmu Latvijā uz neilgu laiku, Meklēju neķītru Pāriti vai Meiteni. Kas atļaus meiteni atrast ar aizsietām acīm, seksīgai, gatavā pozā, perfekti gaidā, kād es tik iegūšu viņu. Lai es tik varu pienāktu no aizmugures, lēnam novilkt biksītes, ieķerties gurnos un lēnām ieslidināt sevi viņā dziļi. Iegūt viņu tā ir tik karsti. Nu un Izbaudīt viņu līdz nobeigšanai un tad es prom. Ja intresē Rakstiet - Aprunāsimies un Atsūtīšu savas bildes! Looking for a Naughty Couple - Message me in English if you want!
BULL FELIX (25 gadi) 9
nov. 2023

BULL FELIX (25)

LV/ ENG 25gadi, 185Garš Vīrietis. Meklēju Neķītru Meiteni vai Pāriti, kas atļaus meiteni atrast ar aizsietām acīm, seksīgai, gatava priekš manis. Lai es tik pienāktu no aizmugures, lēnam novilkt biksītes, ieķerties gurnos un ieslidināt sevi viņā dziļi. Galvanais kad viņa vaido skaļi, kamēr es viņu iegūstu, man vairāk kaifs no tā. Es iegūšu tavu sievieti, vienalga kās priekšā, nekas neapstādinās mani no tām beigām. Ja intresē Rakstiet - Aprunāsimies un Atsūtīšu savas bildes!
sep. 2023

Arahne

Meklēju vīrieti, kas varētu man iemācīt paklausību.
sep. 2023

Gatis (43)

Satikšos uz kafiju ar dominējošu sievieti, kurai interesē sm, bdsm joma un pastāvīgas tikšanās. Esmu vienkāršs, kluss, kautrīgs, pakļāvīgs un padevīgs vīrietis. Ideālā variantā, ja esi bez šādas pieredzes un varam skoloties kopā. Vecumam, izskatam, tautībai liela nozīme nav.
aug. 2023

Лаурис

Молодая пара М+М ищет молодого раба. Который будет выполнять все наши приказы. Во время приказов не против что бы ты занимался любым видом самоудотворения. Все виды секса с нами исключены. Об остальном договоримся.
Maris Liepins (40 gadi) 2
aug. 2023

Maris Liepins (40)

Mekleju sev bargo kundzi kueaj pakļautis. Un darišu visu ko viņa grib. Gribu lai isfisto izdraž ar dildo jo kiekaks jo labak. Noper nani un liek laizit visas savas vietiņas. Kundze var but ar kalpu kurš drastu mani dupsi un liktu sūkat daiktu. Un gribu zl no kundzes.
AromaLux (40 gadi) 2
mar. 2023

AromaLux (40)

💜Предлогаю приобрести мои трусики, свежие, ещё тёплые и ароматные. Можно снять с меня лично, можно выбрать какие нравятся, такие и поношу Все трусики по 25 €(любые). Секс не предлогаю, но дополнительные ваши желания к трусикам обсудить естественно возможно. Забрать можно в Елгаве. Передаю лично в руки без всяких заморочек. Фото так же все мои реальные. Мой номер 25/ 12/ 554/ 8-(ватс апп)обращайтесь, всё обсуждаемо и решаемо. 💋
feb. 2023

Школьницу

Ищу школьницу или 2 подружек для жесткого секса с бдсм элементами сегодня . Место есть . Meklēju skolnieci vai divas draudzenes rupjam sexam ar bdsm elementiem šodien . Vieta ir .
feb. 2023

Juris (40)

Sveika gribu būt tava peramā mauka un tev laizīt gan priekšu un pakaļu un tu man riktīgi pa pliku dirsu lūdzu. Viets Jūsu, bet vēlos lai sieva atrodas ja ne klāt, tad blakustelpā, Jus to varetu?