Lisatud: 29 aug. | Vaatamisi: 133 | Reklaami ID: #8043283

Laura (35 aastat)

Esmu skaista, kopta, un ar izdomu. Patīk eksperimentēt un seksā izmantot seksa rotaļlietas. Gaidīšu ziņas no vīriešiem, kas ir tikpat atvērti 😊
  • Laura (35 aastat) (Foto!) paku saatja-, massaaži- või muid teenuseid (№8043283)
Reklaami ID #8043283
Nimi Laura
Vanus 35
Linn Rīga
E-posti aadress lau***@inbox.lv Näita e-posti
Postita vastus

Captcha
Tõsta kuulutus üles
Tõsta esile värviga
Saada kuulutusele VIP staatus
Saada kuulutusele Diamond staatus
Lisatud 29 aug.
Vaatamisi 133

Järgmised kuulutused kategoorias "Eskort ja massaaž"
Relaxsex (43 aastat) 3
26 aug.

Relaxsex (43)

✨Яркий секс без комплексов, без спешки и лишней суеты. ✨ С удовольствием побалую адекватного мужчину 45 +, интим 2-3 h, чувственный секс, взаимный оргазм, максимальное наполнение женской энергией и лаской. Подробности при личном общении. Фото мои без переделок. Нахожусь в Елгаве. Выезжаю. Пиши, всё обсудим. 💋 Dva, pjatj, Odin, Dva, pjatj, pjatj, cetire, vosemj (what app)
20 aug.

Laura (35)

Seksīga, slaida tumšmate, meklē vīrieti laba laika pavadīšanai. Gribi vairāk bildes redzēt? Raksti 😉
13 aug.

MASSAZIKI (39)

ДОРОГИЕ МУЖЧИНЫ ПРИГЛАШАЮ ПОЛНОСТЬЮ РАССЛАБИТЬСЯ ВСЕМ ТЕЛОМ, 24940715 ДЕЛАЮ РАССЛАБЛЯЮЩИЙ , ПРОФЕССИОНАЛЬНЫЙ, КЛАССИЧЕСКИЙ МАССАЖ СПИНЫ, ЯГОДИЦЫ, БЁДРА, НОГИ ЗАТЕМ ПЕРЕДНЮЮ ПОВЕРХНОСТЬ ТЕЛА, ВКЛЮЧАЯ ПИКАНТНЫЕ ЗОНЫ, СВОИМИ НЕЖНЫМИ РУЧКАМИ, ДО ПРИЯТНОГО ЗАВЕРШЕНИЯ. ПО ЖЕЛАНИЮ МОГУ ВКЛЮЧИТЬ В ПРОГРАММУ МАССАЖ ПРОСТАТЫ. НА СМС НЕ ОТВЕЧАЮ, ТОЛЬКО ЗВОНКИ! КАЧЕСТВО УДОВОЛЬСТВИЯ ГАРАНТИРУЮ, ПОДРОБНО РАССКАЖУ ПО ТЕЛЕФОНУ. РАБОТАЮ С 11 ДО 21 ЧАСА ЗВОНИТЕ ЗАРАНЕЕ ЦЕНЫ ОТЛИЧНЫЕ ДЛЯ ВАС 30 МИНУТ-35 ЕВРО, 1 ЧАС-55 ЕВРО, 1, 5 ЧАСА-80 ЕВРО.
1 aug.

Laura (35)

Meklēju vīrieti, ar kuru lieliski pavadīt laiku. Vēlos, lai katra pavadītā minūte ir satriecoša un pārsteigumu pilna. Es noteikti atdarīšu, piepildot tavas kvēlākās fantāzijas.
26 juuli

RELAXMASSAZ (39)

ДОРОГИЕ МУЖЧИНЫ ПРИГЛАШАЮ ПОЛНОСТЬЮ РАССЛАБИТЬСЯ ВСЕМ ТЕЛОМ, ДЕЛАЮ РАССЛАБЛЯЮЩИЙ , ПРОФЕССИОНАЛЬНЫЙ, КЛАССИЧЕСКИЙ МАССАЖ СПИНЫ, ЯГОДИЦЫ, БЁДРА, НОГИ ЗАТЕМ ПЕРЕДНЮЮ ПОВЕРХНОСТЬ ТЕЛА, ВКЛЮЧАЯ ПИКАНТНЫЕ ЗОНЫ, СВОИМИ НЕЖНЫМИ РУЧКАМИ, ДО ПРИЯТНОГО ЗАВЕРШЕНИЯ. ПО ЖЕЛАНИЮ МОГУ ВКЛЮЧИТЬ В ПРОГРАММУ МАССАЖ ПРОСТАТЫ. НА СМС НЕ ОТВЕЧАЮ, ТОЛЬКО ЗВОНКИ! КАЧЕСТВО УДОВОЛЬСТВИЯ ГАРАНТИРУЮ, ПОДРОБНО РАССКАЖУ ПО ТЕЛЕФОНУ. РАБОТАЮ С 11 ДО 21 ЧАСА ЗВОНИТЕ ЗАРАНЕЕ
18 juuli

Laura (35)

Esmu skaista, kopta, un ar izdomu. Patīk eksperimentēt un seksā izmantot seksa rotaļlietas. Gaidīšu ziņas no vīriešiem, kas ir tikpat atvērti 😊 Vairāk bildes privāti ;)
5 juuli

Laura (35)

Seksīga, slaida tumšmate, meklē vīrieti laba laika pavadīšanai. Gribi vairāk bildes redzēt? Raksti 😉
28 juuni

Tantric Massage (30)

Tu vēlies atslēgt galvu, ieslēgt savu jutekliskumu, atraisīt savu seksualitāti un aizlidot kaut kur kosmosā bez jebkādām vielām? Tad raksti un piesakies vai piesaki savu draudzeni/sievu uz Tantrisko Masāžu!🔥🔥🔥 Tantriskajā Masāžā Tu paaugstini sava ķermeņa jūtīgumu, izjūtot spēcīgāk katru pieskārienu; atslēdz galvu no jebkādām domām; atbrīvojies no psiholoģiskiem un fiziskiem blokiem savā ķermenī; atraisi savu seksuālo enerģētiku un spēj izjust varenus enerģētiskos orgasmus ar visu savu ķermeni! Pēc masāžas izbaudi vieno no labākajiem saviem seksiem ar savu partneri un iegūsti tādu sievišķīgo magnētismu, ka Tevi biežāk ievēros vīrieši!🔥🔥🔥 Pieteikties var uz meilu vai watsapā, pieņemu pie sevis Rīgā, kā arī varu izbraukt.
28 juuni

Erotic masseur

Vēlies īpaši pārsteigt mīļoto sievieti tā, lai pārsteigums būtu pozitīvi emocionāls, atmiņā paliekošs atmiņā un kas jauns? Tad piesakies uz Erotisko masāžu sievietēm profesionāla speciālista izpildījumā, kurā viņa saņems spēcīgākas atslābinošās un uzbudinošās tehnikas, kā arī mežonīgi labu orgasmu no jauna līmeņa skvirta metodes. Masāža sāksies kā parasta relaksējošā masāža ar klasikas elementiem, tālāk pārejot uz erotisko un uzbudinošo. Atrodos centrā. Par pierakstu, laikiem un cenām droši jautā personīgi. Masāža tiek veikta tikai sievietei, ja runa ir par pāri, vīrs/ draugs droši var nākt līdzi un pēc vēlmes piedalīties.